C Slatka tradicija

Sastojci
C Oblande
2 šolje šečera
1 šolja mleka
100 g čokolade za kuvanje
250 g margarina
6 kašika brašna
kora limuna
20 kašika mlevenih oraha

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

C Brza oblanda

Napuniti 2 šolje šećera i 1 šolju mleka da provri 3 do 4 minuta.

Dodati 100 g čokolade za kuvanje i 250 g margarina da provri još 2 do 3 minuta.

Pomeriti sa vatre i dodati 6 dobro punih kašika brasna i koru od limuna (brzo mešati). Dodati 10 kašika mlevenih oraha.

Kutlačom sipati na koru dok je vruće i ponavljati postupak do zadnje kore.

Filovati zadnju koru odozgo i posipati mlevenim orasima.



Ostali recepti

Kada isfilujete koru obavezno je dobro pritisnite.