Puding sa ukusom vanilina

Puding sa ukusom vanilina

Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada.

Uputstvo za pripremu

Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi.

Neto težina: 40 g

Preporučeni recepti

Kremast ukus vanile je pravi izbor za celu porodicu. Ulepšajte važne trenutke uz krempitu, puding kuglice ili pesak tortu, a dodatne recepte za pripremu poslastica pronađite na sledećim linkovima:

Sladoled torta C Mini tart sa jagodama Šnenokle C Krempita Spartak kocke Ruske šubare Puding kocke Kolač sa keksom Kolač Želja Kolač sa breskvom Trobojni kolač Čokoladna torta Bajadera Kiselo slatka torta Kolač sa čajnim kolutićima Torta sa jagodama Šne nokle C Francuska krempita Kolač sa višnjama i pudingom Lagana torta od jagoda ... ostali recepti