Eskimko sa ukusom stracciatella

Eskimko sa ukusom stracciatella

Pravi ukus italijanskih sladoleda može biti na vašoj trpezi za samo nekoliko minuta.

Uputstvo za pripremu

1. Odmerite 200 ml hladnog mleka (iz frižidera), dodajte sadržaj kesice i promešajte.
2. Masu mutite mikserom 3 - 5 minuta maksimalnom brzinom.
3. Umućenu masu razlijte u odgovarajuće posude i zamrznite do željene čvrstine.

Neto težina: 75 g

Preporučeni recepti

Oživite duh Italije u svom domu brzo i lako uz Eskimko sa ukusom stracciatella! Pronađite recept za neodoljive poslastice na sledećim linkovima:

Sladoled torta Eskimko torta Desert torta sa sladoledom Eskimko sladoled torta Mafini sa sladoledom Eskimko C koh Osvežavajući sladoled Gellato Italiano Citrus kolač Grčka sladoled torta ... ostali recepti